Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Περί... Αντι-π.ο.κ


Δυστηχώς στις μέρες μας η πλύση εγκεφάλου και το μονοδιάστατο ενδιαφέρον των Μ.ΜΕ στην Ελλάδα για τρείς ομάδες έχει επιβάλλει στους περισσότερους να ακολουθούν αυτές τις ομάδες.

Δεν είναι δυνατόν σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που άν μή τι άλλο ο οπαδισμός κατέχει σημαντική θέση στο ποδοσφαίρο το 78% του πληθυσμού να υποστήριζει τρείς ομάδες. Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και την Άεκ.

Κριτήρια που κάποιος επιλέγει ασυνείδητα για να υποστηρίξει μια ομάδα-έναν σύλλογο είναι πολλά.Γι' αυτό οι αληθινοί μάγκες είναι οι οπαδοί ομάδων μικρής δυναμικής.Δεν επιλέγουν με βάση τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα, το budget, τα αστέρια, τα παχουλά συμβολαία.Η επιτυχία κατάκτησης ενος πρωταθλήματος είναι ένα τίποτα μπροστά στην μαγεία του να είσαι διαφορετικός.Να μην μαζοποιησαι.Να γουστάρεις με όλη σου την ψυχή που δεν υπέκυψες στην πλύση εγκεφάλου.Να ακολουθείς και να αγαπάς την ομάδα σου γνωρίζοντας οτι ΠΟΤΕ  δεν θα κατακτήσει τίτλο αλλά να μην σε νοιάζει.Να ζείς για το όραμα.Αυτό δεν μπορείτε να το αντέξετε οπαδοί του Π.Ο.Κ.

Ευτυχώς για εμάς, είμαστε λίγοι για την μιζέρια σας. Γιατί με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε ότι δεν γινόμαστε συνένοχοι στο έγκλημα. 

Πόσες φορές οι τρείς "μεγάλοι έχουν αυθαιρετήσει είς βάρος άλλων ομάδων τη στιγμή που όταν αδικηθούν καιγεται το σύμπαν?

Οι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου θα στέλνανε ποτέ τον Οσφπ Παο ή Αεκ στη Δ' Εθνική λόγω χρεών? Θα συγχωνεύοταν ποτέ με άλλη ομάδα ή το κράτος θα κανόνιζε να είναι όλα μέλι-γάλα?

Οι επιτυχίες των ομάδων σας λειτουργούν ώς χάπι στην αποτυχία της ζωής σας?

Γιατί εμείς οι "ανύπαρκτοι"(όπως υποστηρίζετε) γνωρίσαμε ιδάνικα και αξίες που εσείς δεν θα γνωρίσετε ποτέ.Συναισθήματα που ποτέ δεν θα βιώσετε όπως το να αισθάνεσαι αδέρφο τον διπλάνο σου και όχι έναν ακόμα πελάτη που ήρθε να το "παίξει" οπαδός.

Συνεχίστε λοιπόν να μαλώνετε για το ποιός έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα και για το άν ο Σισε και ο Γκαλέτι παίρνουν 2 ή 3 εκατομμυρια ευρω το χρόνο, πόσα κότερα και βίλες εχει ο Πατέρας και ο Κόκκαλης.Μετατρέψτε τους δυνδέσμους σας σε εταιρείες και ανακατώστε και αλλους μαφιόζους στον οπαδικό σας κόσμο.

Και εμάς αφήστε μας να τραγουδάμε μεχρι να βρούμε την κλινική....

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ

υ.γ

απόψεις, σχόλια, παράπονα, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και ό,τι άλλο εσείς γουστάρετε στο anti-pok@hotmail.com

Για οπαδούς με συνείδηση!

4 σχόλια: